12:26, Δευτέρα
26 Σεπτεμβρίου 2022

Τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις ο Πάνος Καμμένος: Παρούσες όπου χρειαστεί με επαγγελματισμό

«Παρούσες με υψηλό επαγγελματισμό και ετοιμότητα θα παρουσιαστούν οι Ένοπλες Δυνάμεις όπου χρειαστεί», δήλωσε ο υπ. Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Στο πλαίσιο της ημέρας τιμής των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Πάνος Καμμένος επίσης δήλωσε ότι «σήμερα ημέρα διπλής γιορτής, γιορτάζει η Υπέρμαχος Στρατηγός, η Παναγιά μας, η Προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων και οι Ένοπλες Δυνάμεις».
«Θέλω εκ μέρους όλου του ελληνικού λαού να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσιμους, τους εθνοφύλακες, τους εφέδρους, τους απόστρατους και τις οικογένειες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, που μας κάνουν όλους υπερήφανους, υπηρετώντας την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και παράλληλα σε καιρό ειρήνης, υπηρετώντας το κοινωνικό σύνολο», σημείωσε ο κ. Καμμένος.
Κλείνοντας, ο υπουργός Άμυνας επισήμανε ότι  όπου χρειαστεί, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες και θα είναι παρούσες με υψηλό ηθικό, με επαγγελματισμό και με ετοιμότητα.
«Τους οφείλουμε πολλά και περισσότερα τους οφείλει η Πολιτεία. Πολύ σύντομα ελπίζουμε ότι θα έχουμε τη δυνατότητα τα οφειλόμενα προς αυτούς να τα αποδώσουμε. Χρόνια πολλά σε όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά.