22:40, Τετάρτη
06 Ιουλίου 2022

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Καμμένος από το βήμα της Βουλής: «Φέρτε τον Φρούραρχο να με κατεβάσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος κατά του Νίκου Κοτζιά από το βήμα της Βουλής, απειλώντας την ίδια στιγμή τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι σε περίπτωση που στηρίξουν τον πρώην υπουργό Εξωτερικών θα πέσει η κυβέρνηση.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής, e-mails από την επικοινωνία, όπως είπε, πριν την διενέργεια του διαγωνισμού για τις θεωρήσεις βίζας και την προκήρυξη του διαγωνισμού του ΥΠΕΞ, μεταξύ εκείνου που θα οριζόταν πρόεδρος της επιτροπής με τον πρόεδρο της εταιρείας που θα συμμετείχε στο διαγωνισμό.
Κάποια στιγμή ο προεδρεύων της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος του είπε να συντομεύει με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση ωθώντας τον κ. Καμμένο να πει:
«Εγώ δεν κατεβαίνω από δω, φέρτε μου το φρούραρχο να με κατεβάσει. Εγώ θα μιλήσω ό,τι κι αν κάνετε. Να ξέρετε ότι θα ακουστώ, ό,τι κι αν κάνεις θα ακουστώ, δεν θα με φιμώσεις. Αφαιρέσατε την κοινοβουλευτική μου ομάδα, προσπαθήσατε να με ξεφτιλίσετε, θα τα ακούσεις σήμερα. Αν στηρίξετε τον Κοτζιά θα πέσει η κυβέρνηση. Εσείς ως κοινοβουλευτική ομάδα τον κύριο αυτόν θα πρέπει να τον οδηγήσετε εκεί που πρέπει».