, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

ΑΝΕΛ: Συμβάλαμε καθοριστικά στην έξοδο από τα μνημόνια και στην επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας

Σήμερα είναι μια ιστορική επέτειος. Πριν από επτά χρόνια, στις 24 Φεβρουαρίου, γεννήθηκε με τον πιο αυθόρμητο και επαναστατικό τρόπο το πρωτοπόρο Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Συναντηθήκαμε μέσα από το διαδίκτυο χιλιάδες Ελλήνων πολιτών από διαφορετικούς ιδεολογικούς και κοινωνικούς χώρους με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον Πάνο Καμμένο και τολμήσαμε να κάνουμε το μεγάλο άλμα για να βγάλουμε την Πατρίδα μας από το επονείδιστο καθεστώς των μνημονίων και να πατάξουμε τη διαπλοκή και τη διαφθορά» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Μετά από επτά χρόνια αγώνα και τέσσερα χρόνια κυβερνητικής θητείας είμαστε υπερήφανοι ότι ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμβάλαμε καθοριστικά στην έξοδο από τη μέγγενη των μνημονίων και στην επανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Η προδοσία και η αποστασία των λίγων επίορκων, που αντάλλαξαν τις αρχές και τις αξίες μας με τα κυβερνητικά οφίτσια δεν μας πτοεί. Αντίθετα, μας κάνει πιο δυνατούς και μας χαλυβδώνει» υπογραμμίζει ο κ. Τοσουνίδης.»Ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουμε όρθιοι και συνεχίζουμε να στηρίζουμε αρχές και αξίες που μας ενώνουν και μας συνδέουν αναπόσπαστα με την ελληνική κοινωνία και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά που μας εμπιστεύτηκε και μας τίμησε όλα αυτά τα χρόνια.Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουμε να δίνουμε τον καθημερινό σκληρό αγώνα δίπλα σε κάθε Έλληνα και σε κάθε Ελληνίδα.Η Ελλάδα είναι μέσα μας και μπροστά μας» καταλήγει στη δήλωσή του Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

#Tags: ΑΝΕΛ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.