Β. Κικίλιας: «Ο Τσίπρας δεν έχει αποφασίσει πότε θα χάσει»

Στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η νίκη και στις τέσσερις κάλπες, δήλωσε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», όπου υπογράμμισε ότι «ο κ. Τσίπρας δεν έχει αποφασίσει ακόμα πότε θα χάσει»

Ο βουλευτής Α’ Αθηνών, τόνισε ότι «η κοινωνία έχει ανάγκη να κλείσει τις πληγές της, που άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ με την εμφυλιοπολεμική του ρητορική», ενώ επισήμανε πως «όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν χτυπηθεί από την κρίση, σε επαγγελματικό, κοινωνικό αλλά και προσωπικό επίπεδο, αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους».

Αναφερόμενος στις διεργασίες στον χώρο της κεντροδεξιάς, ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι «Κόμματα, σχηματισμοί και πολιτικές κινήσεις που γίνονται από καπρίτσιο ή προσωπικές φιλοδοξίες και δεν αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, δεν έχουν μέλλον».

Τέλος, όσον αφορά το ζήτημα της ασφάλειας, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προανήγγειλε την επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και την λειτουργία μικτών ομάδων όλων των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. σε καθημερινές περιπολίες, στις γειτονιές της «υποβαθμισμένης Αθήνας».