05:13, Δευτέρα
23 Μαΐου 2022

Γ. Φλωρινιώτης: Διαπίστωσα ότι η πολιτική έχει μια μαγεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την απόφαση του να κατέβει υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές στον Δήμο Θεσσαλονίκης μίλησε στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Φλωρινιώτης
«Κατά καιρούς είχα πολλές προτάσεις ακόμα και για βουλευτής, αλλά έλεγα πως δεν το έχω εγώ με την πολιτική. Τώρα τελευταία όμως άλλαξα άποψη και αιτία είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που είναι και φίλος μου» είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, που είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη και παρουσίασε την φωτογραφία που θα βρίσκεται στο προεκλογικό φυλλάδιο του.
Και συνέχισε: «Διαπίστωσα ότι η πολιτική έχει μια μαγεία. Άλλαξα άποψη και άρχισε να μου αρέσει. Τελικά με έπεισαν και αποφάσισα προχθές να κατέβω στις εκλογές. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον κόσμο και άλλωστε εμένα μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα».
Όταν ρωτήθηκε τι λείπει από την Θεσσαλονίκη ο τραγουδιστής απάντησε: «Θα δω τι λείπει. Εγώ πάντως περνάω πολύ ωραία όποτε πηγαίνω εκεί. Η Θεσσαλονίκη είναι η πιο όμορφη πόλη του κόσμου».
Διηγήθηκε, τέλος, ένα περιστατικό με τον Ανδρέα Παπανδρέου από τη Θεσσαλονίκη: «Ήμουν στο Μακεδονία Παλλάς και ήρθε ο Παπανδρέου και μίλησε σε χιλιάδες ανθρώπους. Εγώ μόλις βγήκα από το ξενοδοχείο με είδαν και άρχισαν να με αποθεώνουν και τότε μου είπαν ότι ο πρόεδρος νόμιζε ότι φώναζαν για τον ίδιο και πήραν τηλέφωνο για να βγει ξανά ο πρόεδρος και του απάντησαν ότι ήταν για τον Φλωρινιώτη η αποθέωση».