, Τρίτη
29 Νοεμβρίου 2022

Η απάντηση του Θεοχαρόπουλου στο κάλεσμα Τσίπρα

Ανοιχτός στον διάλογο εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος, απαντώντας στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα για ένα προοδευτικό μέτωπο.

«Εμείς δεν φοβόμαστε τον διάλογο, αναδεικνύουμε τις συμφωνίες και τις διαφωνίες. Εμείς αυτό που έχουμε κάνει είναι να προσπαθούμε να ανασυγκροτήσουμε τον ευρύτερο χώρο της ανανεωτικής αριστεράς» τόνισε μιλώντας στον «Θέμα 104,6»

Απαντώντας στα σενάρια ότι μπορεί να βρίσκεται στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι δεν μπαίνει σε αυτή τη λογική, αλλά μόνο «στην λογική προγραμματικών συγκλίσεων».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής σχολιάζοντας το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τους Σοσιαλδημοκράτες, είπε ότι «ο χώρος που είχε εκφραστεί μέσα από το ΚΙΝΑΛ, ανήκει στο χώρο της Σοσιαλδημοκρατίας».

«Με πολιτική αυτοπεποίθηση έχω συμμετάσχει σε όλες τις διαδικασίες των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Αν έρχονται κάποιοι ως παρατηρητές, αυτοί δεν θα μας διώξουν από το σπίτι μας.  Δεν ξέρω τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Κεντροαριστερά πρέπει να προστατέψει το χώρο της» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Paraskhnio.gr