Η νέα γενιά μπροστά στην αυτοδιοίκηση (pic)

To σύνθημα η «Νέα Γενιά Μπροστά» φαίνεται πως κυριαρχεί στα πολιτικά τεκταινόμενα της Θεσσαλονίκης, δίνοντας την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να βγουν μπροστά και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο για την πρωτεύουσα της Μακεδονίας.
Κάπως έτσι λοιπόν η Κarfitsa «έπιασε» ένα ακόμη αυτοδιοικητικό ραντεβού στο κέντρο της πόλης, με τον Εφραίμ Κυριζίδη υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον Γιάννη Δαρδαμανέλη να συζητούν πολλά και διάφορα κάτω από το φως των έντονων πολιτικών εξελίξεων.
Επιπροσθέτως χρήζει άξιο αναφοράς πως ο Γιάννης Δαρδαμανέλης, δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Καλαμαριάς,είναι πολιτικός μηχανικός, μέλος του ΤΕΕ/ΤΚΜ και του κεντρικού ΤΕΕ.
Αυτό μάλιστα δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την Πειραιώς, γεγονός που έχει ήδη δώσει τροφή σε σενάρια για ενδεχόμενη στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον νεαρό δημοτικό σύμβουλο.
«Τα κοινά στοιχεία»
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως αν μη τι άλλο τους δύο άνδρες, εκτός από την συμπάθεια και τον αμοιβαίο σεβασμό τους ενώνει και ένα ακόμη χαρακτηριστικό.! Πρόκειται για δύο νέα πρόσωπα,άφθραρτα και με όλο το μέλλον μπροστά τους καθώς καίτοι αμφότεροι βρίσκονται μόλις στο 36ο έτος της ηλικίας τους.