06:09, Κυριακή
03 Ιουλίου 2022

Η Κ. Νοτοπούλου μιλά αποκλειστικά στην Karfitsa: “Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης συνεργαζόμαστε άριστα”

Διαψεύδει πως υπάρχουν «σύννεφα» στις σχέσεις της με τον Γιάννη Μπουτάρη η προϊσταμένη του πρωθυπουργικού γραφείο Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν διάφορα δημοσιεύματα που την ήθελαν να τα «έχει» σπάσει με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και πως μάλιστα υπάρχει ψυχρότητα στις σχέσεις τους.

Μιλώντας αποκλειστικά στο karfitsa.gr, η κ. Νοτοπούλου τόνισε πως: «Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται. Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης συνεργαζόμαστε άριστα. Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα είχαμε συνάντηση εργασίας για τα τρέχοντα ζητήματα της πόλης όπως επίσης και για ένα project που θα αφορά στην επιχειρηματικότητα και τη νεολαία. Ούτε φωτιά υπάρχει λοιπόν, ούτε καπνός».

Πρόκειται για την πρώτη (και ίσως τη μοναδική) δήλωση της κ. Νοτοπούλου σε ΜΜΕ, καθώς όπως έχουν ξεκαθαρίσει οι συνεργάτες της, ο ρόλος της δεν είναι για να μιλά αλλά για να κάνει έργα. Βέβαια, η δήλωσή της αυτή έχει και τη δική της σημασία ενόψει των εκλογών του 2019, αφού φαίνεται πως «βλέπει» θετικά μια νέα υποψηφιότητα Μπουτάρη για τον δημαρχιακό θώκο της πόλης. Σίγουρα η κ. Νοτοπούλου έχει λόγο και άποψη, ειδικά τώρα που «κέρδισε» τους περισσότερους δημάρχους του νομού για το έργο της!

Έλενα Καραβασίλη