, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θερμή υποδοχή Μητσοτάκη στη Μαγνησία! Ολομέτωπη επίθεση και… αναμνήσεις! (ΦΩΤΟ)

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Αλμυρό Βόλου οπού και βρίσκεται, άσκησε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «Σήμερα, τώρα που μιλάμε, ξεκινά κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής για το πως θα κατανεμηθούν οι κρίσιμες θέσεις της ΕΕ. Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι απών και εκχώρησε στον πρωθυπουργό της Ισπανίας το δικαίωμα ψήφου της ελληνικής δημοκρατίας, είναι πρωθυπουργός ως τις 7 Ιουλίου, δεν μπορεί να περιφρονεί τα εθνικά συμφέροντα. Θα τον στείλουμε σπίτι του, αλλά μέχρι τότε είναι πρωθυπουργός, δεν μπορεί να τρέχει για κομματικές συγκεντρώσεις».

Στην συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι στις 7 Ιουλίου διακυβεύεται το μέλλον της Ελλάδας, μιας Ελλάδας χωρίς διχασμό, μιζέρια και πόλωση. «Θέλω να σας πω τι πραγματικά διακυβεύεται την 7η Ιουλίου, η χώρα να αφήσει πίσω μιζέρια, πόλωση και διχασμό. Και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα εντός κι εκτός Ελλάδας, ότι αφήνουμε πίσω τα χρόνια της κρίσης και έχουμε μια σταθερή και ισχυρής κυβέρνηση που θα έχει προτεραιότητα την ανάπτυξη. Μια κυβέρνηση που θα σκύψει με σεμνότητα και ταπεινότητα στα προβλήματα των Ελλήνων. Θα φέρουμε επενδύσεις, νέες δουλειές και ασφάλεια. Μου είπε ένας 17αρης ότι «θέλω να πάω σε ένα πανεπιστήμιο χωρίς μπαχαλάκηδες και διακινητές», θα καταργήσουμε στο πρώτο νομοσχέδιο το άσυλο! Να μην λείψει κανεις από την εκλογική μάχη, να μην δώσουμε προτεραιότητα ούτε στην αποχή ούτε στην ψήφο στα μικρά κόμματα.Το βράδυ της 7ης Ιουλίου θα πρέπει να έχουμε σταθερή κυβέρνηση τετραετίας. Θα δείτε πολύ σύντομα αποτελέσματα, η χώρα περιμένει μια σταθερή κυβέρνηση που θα μπορεί να απελευθερώσει τον κόσμο της εργασίας. Τα αποτελέσματα θα τα δείτε πολύ γρήγορα, αλλά για να γίνει αυτό ο χάρτης της χώρας πρέπει να είναι γαλάζιος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.
 
Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης απευθύνθηκε και σε όσους δεν ψήφισαν Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως «Θέλω να απευθυνθώ σε αυτούς που δεν μας ψήφισαν, αν αισθάνεστε ότι οι ζωές σας έζησαν καλύτερες όπως μας λένε κάποιοι ψηφίστε σημερινή κυβέρνηση. Αν όμως ξέρετε ότι εξαπατήθηκατε όπως οι συνταξιούχοι, εν είστε νέοι που θέλετε καλύτερο μέλλον, αν είστε δημόσιοι υπάλληλοι και θέλετε σωστή αξιολόγηση, αν είστε στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και σε όσους με τιμή και περηφάνια φοράνε το εθνόσημο στη στολή τους».
Νωρίτερα επισκέφθηκε την 111 Πτέρυγα Μάχης, εκεί όπου υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία το 1992-93, ενώ είχε συνάντηση με τον αερολιμενάρχη στο πολιτικό αεροδρόμιο.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.