, Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θ. Θεοχαρόπουλος: Θλίψη και λύπη για την υπουργοποίηση Κουβέλη

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλάει στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης", στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 81η ΔΕΘ Θεσσαλονίκης, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Τα πυρά του προς τον Φώτη Κουβέλη για την αποδοχή της πρότασης υπουργοποίησής του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και μάλιστα υπό τον Πάνο Καμμένο άσκησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι ο Φώτης Κουβέλης τα τελευταία τρία χρόνια είχε πάρει μια μοναχική πορεία, η οποία ήταν πορεία στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς καμία κριτική. «Ξεχείλισε το ποτήρι για εμάς, όταν όλοι μαζί κατηγορούσαμε τον εθνικολαϊκισμό και αποδέχθηκε να βρεθεί κάτω από τον κ. Καμμένο».

Εν κατακλείδι ανέφερε ότι «τα συναισθήματα είναι θλίψη και λύπη, γιατί έχουμε συμπορευτεί, έχουμε πιστέψει σε άλλα πράγματα από αυτά που βλέπουμε σήμερα», ενώ πάραλληλα άφησε αιχμές κατά του νέου αναπληρωτή υπουργού Άμυνας υπογραμμίζοντας ότι «στόχος του δικού μας φορέα είναι η ανάγκη ύπαρξης ενός προοδευτικού πόλου στη χώρα μας, αλλά έχω ακούσει να είναι στόχος και ορισμένων ανθρώπων, όπως για παράδειγμα αυτών που μπαίνουν τώρα στην κυβέρνηση… Και παρ’ όλα αυτά, να συγκυβερνούν στο ίδιο υπουργείο με τον κ. Καμμένο και τις εθνικολαϊκιστικές θέσεις του» .

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.