Ι. Καϊτεζίδης: Παρουσιάστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Δύναμης Ενότητας»

Την ομάδα της «Δύναμης Ενότητας» παρουσίασε σήμερα το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Πανοράματος ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Ρεπορτάζ: Κωστής Ουζούνογλου
Φωτογραφίες: Θανάσης Ελμάζης
Ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη και επικεφαλής του συνδυασμού κατεβαίνει στις εκλογές της 26 Μαΐου με μια ομάδα ισχυρή που «ακουμπά» στις τοπικές κοινωνίες, διεκδικώντας μια νέα καθαρή εντολή και για την επόμενη τετραετία.
Η ομάδα του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη συνδυάζει την εμπειρία και την ανανέωση, τον ενθουσιασμό και την εμπειρία. Με ανθρώπους που έχουν  εμπειρία από την αυτοδιοίκηση, αλλά και με νέους επιστήμονες και επαγγελματίες, που φέρνουν φρέσκες ιδέες και διαθέτουν όρεξη για δουλειά. Το ψηφοδέλτιο τιμούν δημότες από όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους και από διαφορετικές πολιτικές ιδεολογίες, αποδεικνύοντας τη μεγάλη κοινωνική απήχηση της παράταξης «Δύναμη Ενότητας» και την πραγματικά ανεξάρτητη υποψηφιότητα του δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη.
Στην εκδήλωση έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στις τρεις δημοτικές ενότητες του δήμου, δηλαδή στο Πανόραμα, την Πυλαία και τον Χορτιάτη, καθώς και των υποψήφιων συμβούλων των 6 κοινοτήτων του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.
Όσο για τους αριθμούς του συνδυασμού, που πάντα έχουν τη δική τους σημασία, είναι ενδεικτικοί: Η ανανέωση του συνδυασμού σε επίπεδο προσώπων ξεπερνάει το 60%, οι γυναίκες φθάνουν το 45%, ενώ οι υποψήφιοι εκπροσωπούν ολόκληρη την κοινωνία, καθώς προέρχονται από 72 διαφορετικά επαγγέλματα.