, Παρασκευή
14 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Κεφαλογιάννης: Θα μειώσουμε τον συνωστισμό στα μέσα μεταφοράς

Την ικανοποίησή του για τις συχνότητες των δρομολογίων των μέσων μαζικής μεταφοράς εξέφρασε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να αποφεύγει τον συνωστισμό.
Μιλώντας στο MEGA αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη χρήσης μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, “Δεν θα πρέπει να χαλαρώσουν οι πολίτες και να μην φορούν μάσκες στα μέσα μαζικής μεταφοράς” σημείωσε, ενώ επανέλαβε ότι τα πρόστιμα εξακολουθούν να είναι σε ισχύ.
Για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα λεωφορεία, ο αρμόδιος υφυπουργός υπογράμμισε ότι υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός οχημάτων, καθώς και ελλείψεις σε οδηγούς, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται πιο συχνά φαινόμενα συνωστισμού. “Προσπαθούμε καθημερινά να μειώσουμε αυτά τα περιστατικά”, είπε.
Ψηφιακή αγορά εισιτηρίου
Ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε στην ψηφιακή αγορά εισιτηρίων για τα μέσα μαζικής μεταφοράς που αναμένεται να τεθεί σε ισχύ στην Αθήνα το προσεχές διάστημα, βάζοντας την πρωτεύουσα της χώρας σε ένα μικρό κλαμπ πόλεων που ισχύει κάτι τέτοιο.
“Θα μειωθούν οι ουρές σε μηχανήματα και ταμεία, ενώ στην εποχή του κορωνοϊού θα μπορεί ο πελάτης να έχει το εισιτήριό του χωρίς να έρχεται σε επαφή με κανένα μηχάνημα ή πολίτη” κατέληξε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.