, Σάββατο
22 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Μεγάλη επιτυχία του #AnimalSolidarity για τα αδέσποτα του υπ. Εσωτερικών: Συγκεντρώθηκαν πάνω 52 τόνοι τροφής

Το πρόγραμμα του υπουργείου Εσωτερικών #AnimalSolidarity σημείωσε μεγάλη επιτυχία αφού κατάφερε να συγκεντρώσει  πάνω από 52 τόνους τροφής για τα αδέσποτα ζώα.
Οι τροφές συγκεντρώθηκαν μέσω της πρωτοβουλίας animalsolidarity.gov.gr του υπουργείου Εσωτερικών, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ).
Να σημειώσουμε ότι την πρωτοβουλία για την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της φροντίδας των αδέσποτων, εν μέσω πανδημίας, που ανακοίνωσαν ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αγκάλιασαν μεγάλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο. Παράλληλα, με την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση δωρεών, το υπουργείο Εσωτερικών έχει προχωρήσει και στην επιχορήγηση των δήμων, συνολικού ύψους 1,4 εκατ. ευρώ, για την ευρύτερη δυνατή κάλυψη αναγκών σίτισης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των αδέσποτων ζώων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.