, Τρίτη
23 Απριλίου 2024

search icon search icon

Νίκος Ταχιάος: Στην Ελλάδα πρέπει η εργασία και το κέρδος να σταματήσουν να τιμωρούνται

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

«Οι μισθοί δεν αυξάνονται με διαταγές. Αυξάνονται εάν στην οικονομία μπουν λεφτά και υπάρχει ανάπτυξη» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Νίκος Ταχιάος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Αντέννα και συμπλήρωσε πως  «Πρέπει η εργασία και το κέρδος να σταματήσουν να τιμωρούνται. Και το κράτος να πάψει να είναι συνέταιρος του μικρού επιχειρηματία και του ελεύθερου επαγγελματία επιβάλλοντας δυσβάσταχτους φόρους και ασφαλιστικές εισφορές» .
Ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης επεσήμανε πως «Με την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδειχθεί ότι οι πολίτες έχουν υποστεί μεγάλα φορολογικά βάρη. Η άποψη της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι η μείωση των φόρων μπορεί να φέρει αύξηση των δημοσίων εσόδων. Γι’ αυτό και ανακοίνωσε μείωση των φόρων αμέσως μέσα στο 2020».
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η Ν.Δ. έχει κρυφή ατζέντα όπως υποστηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Ταχιάος ξεκαθάρισε πως η Νέα Δημοκρατία δεν κρύβει τίποτα. Λέει  ξεκάθαρα αυτά τα οποία θέλει να κάνει για την χώρα και βέβαια δεν έχει κρυφή ατζέντα.
«Μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για κρυφή ατζέντα που το 2015 κέρδισε τις εκλογές λέγοντας θα σκίσω τα μνημόνια και μετά ακολούθησαν μια ατζέντα που τους υποδείχθηκε, για να πουν στο τέλος στο λαό ότι οι καλύτεροι εφαρμοστές μιας πολιτικής που μας υποδεικνύεται, είμαστε εμείς. Αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύθηκε μέχρι σήμερα ο κ. Τσίπρας ο οποίος μάλιστα έλεγε στους ξένους «κλείνοντας τους το μάτι» ότι ποντάρετε σε εμένα γιατί μόνο εγώ μπορώ να εφαρμόσω μια πολιτική δύσκολη για την Ελλάδα και τους Έλληνες» κατέληξε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.