, Κυριακή
04 Δεκεμβρίου 2022

ΝΔ για το «δώρο Πάσχα»: Κοροϊδία και ψέματα στους συνταξιούχους

«Μόλις λίγους μόλις μήνες πριν από τις εκλογές, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις γνωστές μεθόδους δημαγωγίας και λαϊκισμού», τόνισε ο Γιάννης Βρούτσης, για τη «βόμβα» του Τάσου Πετρόπουλου για δώρο Πάσχα, που προκάλεσε τρικυμία στην κυβέρνηση.

«Για ακόμη μια φορά δεν διστάζει να εμπορευτεί την ελπίδα και την αγωνία εκατομμυρίων συνταξιούχων, οι οποίοι βρίσκονται ξανά θεατές στο θέατρο κοροϊδίας και ψεύδους του ΣΥΡΙΖΑ. Στο επίκεντρο βρέθηκε και πάλι η 13η και 14η σύνταξη, που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχεθεί προεκλογικά και που σήμερα – λίγο πριν τις εκλογές- πάλι υπόσχεται. Ο υφυπουργός Εργασίας διαβεβαιώνει ότι υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν, αλλά, ο υπουργός Οικονομικών τον αδειάζει», τόνισε ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, αναφορικά με τη δήλωση του Τάσου Πετρόπουλου και την απάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου που δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

«Ας καταλάβουν, επιτέλους, ότι δεν έχουν το δικαίωμα να παίζουν με την αγωνία και την ελπίδα εκατομμυρίων συνταξιούχων», τόνισε ακόμη ο κ. Βρούτσης.