fbpx

, Σάββατο
27 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Ν. Ξυλούρης: Να ενώσουμε γενιές, γνώσεις και ελπίδες

Γεννήθηκα στην Κρήτη το 1972 και μεγάλωσα στο νησί. Από μικρός ήθελα να προσφέρω στους άλλους και για αυτό αγάπησα και σπούδασα  την Ιατρική.
Του ΝΙΚΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ*
Ασκώ την ειδικότητα μου (χειρουργική – ορθοπεδική) σε ιατρείο στο κέντρο της πόλης και συνεργάζομαι με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο. Παράλληλα, παρέχω τις υπηρεσίες μου στο Κοινωνικό Ιατρείο Μητροπόλεως Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως από το 2014 έως σήμερα. Είμαι επιστημονικός συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης και μέλος της Παγκόσμιας Αθλητιατρικής Συνομοσπονδίας, ενώ για μία διετία προσέφερα τις υπηρεσίες μου και στο ΚΑΠΗ του Δήμου Καλαμαριάς.
Δραστηριοποιούμαι από το 2011 στον αθλητικό χώρο, διατηρώντας συνεργασία με την  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας. Τα τελευταία τρία χρόνια είμαι υπεύθυνος ιατρός της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και φέτος, υπεύθυνος ιατρός αγώνων της Super League.
Παντρεύτηκα την Έλενα, φιλόλογο στο επάγγελμα και απέκτησα τρία υπέροχα παιδιά μαζί της.
Από το 1989 είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να αποστασιοποιηθώ ποτέ. Πρόσφατα, επανεκλέχθηκα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος.
Ο στόχος της υποψηφιότητας μου είναι να ενώσουμε γενιές, γνώσεις και ελπίδες για μία καλύτερη Ελλάδα».
* Ο Νίκος Ξυλούρης είναι χειρουργός – ορθοπεδικός, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΚΙΝΑΛ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.