, Παρασκευή
12 Απριλίου 2024

search icon search icon

Π.Σκουρλέτης: «Υπάρχουν κάποιοι στενοκέφαλοι που αντί να μιλούν μέσα, κάνουν διαρροές»

«Κακόβουλες διαρροές» χαρακτήρισε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ τις πληροφορίες ότι ήταν επεισοδιακή η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με αφορμή την φράση “μην τα πάρω στο κρανίο”, που φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας. «Ποιος νους με πολλή φαντασία έκανε αυτήν την διαρροή» διερωτήθηκε ενώ τόνισε ότι δεν υπήρξε διαφωνία Τσίπρα – Τσακαλώτου.
«Υπάρχουν κάποιοι στενοκέφαλοι που αντί να μιλούν μέσα, κάνουν διαρροές», είπε ο ο Πάνος Σκουρλέτης λέγοντας ότι η φράση ακούστηκε στην αρχή πάνω σε μια συζήτηση επί διαδικαστικών θεμάτων.
Σχετικά με το 40% της αποζημίωσης υπέρ του κόμματος που έθεσαν βουλευτές της επαρχίας, ο κ. Σκουρλέτης επανέλαβε ότι αυτό προβλέπεται από τον κώδικα δεοντολογίας που έχουν υπογράψει για να είναι υποψήφιοι.
Για την αποφυλάκιση του Α. Φλώρου και τις αιτιάσεις της ΝΔ ότι έκανε χρήση των διατάξεων του νέου ποινικού κώδικα, είπε πως «είναι πρόκληση να το λέει αυτό η ΝΔ. Ο ποινικός κώδικας δεν αναφέρεται σε πρόσωπα, προωθεί κάποιες αλλαγές και από εκεί και πέρα υπάρχουν επιτροπές και συμβούλια που αποφασίζουν κατά περίπτωση».
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.