, Παρασκευή
12 Απριλίου 2024

search icon search icon

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση Κοκκόρη – Τζιτζικώστα

Επίσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος βουλευτής  Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, Παναγιώτης Κοκκόρης.
Ο επανεκλεγείς Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, υποδέχθηκε με θέρμη στο γραφείο του τον υποψήφιο βουλευτή, καθώς τους συνδέει μακράν φιλία, ενώ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση των διαύλων επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και της επικείμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, επισήμανε ότι το έργο της Κεντρικής Περιφέρειας της Μακεδονίας είναι αξιοθαύμαστο σε μια περίοδο μάλιστα που οι συνθήκες στην Κεντρική Εξουσία δεν ήταν οι ιδανικές.
“Ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατάφερε να απορροφήσει κονδύλια, να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει έργα, σε μια περίοδο δυσκαμψίας της Κεντρικής Εξουσίας. Αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα πολιτικού, με υπομονή, επιμονή, σθένος. Συζητήσαμε τις δυνατότητες ενίσχυσης του έργου της Περιφέρειας και μια νέα εποχή συνεργασίας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.