, Τρίτη
18 Μαρτίου 2025

search icon search icon

«Τρένο» η κυβέρνηση! Έτοιμα τρία νομοσχέδια με το «καλημέρα» και μάλιστα με… εκπλήξεις!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη Βουλή τους ανακοίνωσε ότι αύριο Τρίτη η κυβέρνηση θα ανακοινώσει τα τρία πρώτα νομοσχέδια που θα κατατεθούν και θα ψηφιστούν.
Το πρώτο νομοσχέδιο που θα πάει στη Βουλή με τη μορφή του κατεπείγοντος είναι το φορολογικό. Τα άλλα δύο θα έχουν να κάνουν με τη λειτουργία και διοίκηση του κράτους (άσυλο, απλή αναλογική, ποινικοί κώδικες).
Μάλιστα ο Στυλιανός Πέτσας απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν στα νομοσχέδια θα υπάρχουν εκπλήξεις απάντησε «ναι θα υπάρχουν εκπλήξεις, αλλά θα σας τα ανακοινώσουν αύριο στο briefing».
Πρόσθεσε μάλιστα ότι τα δύο νομοσχέδια θα έχουν ψηφιστεί έως τις 10 Αυγούστου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.