, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΛ ο Τάκης Μπαλτάκος

Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Τάκης Μπαλτάκος, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης 6/3.

Αυτό που παραμένει ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με τη «Δύναμη Ελληνισμού», το κόμμα που είχαν συνιδρύσει Τάκης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος. Πολλοί εκτιμούν ότι οι δρόμοι τους θα χωρίσουν αφού ο Δ. Καμμένος αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ και οι σχέσεις του με τον Πάνο Καμμένο δεν είναι οι καλύτερες.

Οι δηλώσεις: 

Πάνος Καμμενος: «Είναι ξεκάθαρο βλέπω μια προσπάθεια σύγκλισης της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης κάτω από την ίδια ιδεολογία της λεγόμενης ανοιχτής κοινωνίας όπως την περιγραφεί το ίδρυμα Σόρος της κατάργησης των εθνών κρατών, τη δημιουργίας μιας Ευρώπης που θα υπάρχει γερμανική επικυριαρχία. Σε αυτή την συνεργασία που βλέπω να υπάρχει και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη Νέα Δημοκρατία εμείς θέλουμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις οι οποίες αντιστέκονται στην κατάργηση της εθνικής ταυτότητας, στην κατάργηση των εθνών κρατών, στην κατάργηση των αξιών και των παραδόσεων κάθε χώρας και σε αυτή την προσπάθεια χωράμε πολλοί. Πολίτες που προέρχονται από την κεντροδεξιά και από την δεξιά που πιστεύουν στο έθνος κράτος πολίτες από το δημοκρατικό κέντρο και από το πατριωτικό κέντρο και από το δημοκρατικό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ.

Αυτές οι δυνάμεις να μην αρκεστούμε μόνο στην παρουσία στην ελληνική πολιτική σκηνή αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Τάκης Μπαλτάκος πέρα από την πολιτική του διαδρομή έχει μεγάλη πορεία στην νομική σαν δικηγόρος και ακριβώς ο σκοπός μας είναι να προασπίσουμε στις Βρυξέλλες την δυνατότητα κάθε λαού και κάθε έθνους να έχει τη δική του αυτοδύναμη παρουσία σε μια ενωμένη Ευρώπη.»

Τάκης Μπαλτακος: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχής γιατί είναι μαζί μας και ο κ. Κωσταντίνος Λύκας, πρόεδρος του συνδέσμου αξιωματικών και υπαξιωματικών είναι τιμητική για μας η παρουσία του.

Θέλω να υποβάλω έκκληση σε όλους όσους κινούνται πολιτικά στον πατριωτικό χώρο είτε είναι στο παλιό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, είτε στη Νέα Δημοκρατία να σκεφτούν ότι θα πρέπει όλοι μαζί να συνεννοηθούμε είτε είναι για τις ευρωεκλογές είτε είναι για τις εθνικές εκλογές σε έναν κοινό πατριωτικό συνασπισμό είναι έκκληση που υποβάλω συνέχεια και συχνά».

#Tags: ΑΝΕΛ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.