, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άρωμα γυναίκας στο… προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης!

του Βαγγέλη Στολάκη
Άρωμα… γυναίκας έχει από σήμερα το δημοτικό συμβούλιο του δήμου της Θεσσαλονίκης.
Στη θέση της προέδρου εξελέγη η κ. Καλυψώ Γούλα, της αντιπροέδρου η Σωσώ Αδαμίδου Γκιουλέκα και της γραμματέα η Ρία Καλφακάκου.
Η κ. Γούλα στις πρώτες της δηλώσεις σημείωσε:  «Είναι μεγάλη τιμή, ευχαριστώ τον δήμαρχο και τα μέλη της παράταξης και φυσικά όλους τους συναδέλφους που με ψήφισαν. Είναι διαφορετικό πόστο που θα συμμετέχω από αντιδήμαρχο. Είναι μεγάλη πρόκληση μετά από μια λαμπρότατη θητεία του συναδέλφου κ.Αβραμόπουλου που διαφοροποίησε την εικόνα για το πως γίνονται οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Είναι γυναικοκρατούμενο το συμβούλιο, πρωτιά για τη Θεσσαλονίκη και πρόεδρος γυναίκα που με βαραίνει ακόμη περισσότερο με τη λογική ότι το έργο που καλούμαστε να κάνουμε μέχρι το 2019 θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Είναι ένα καινούριο πόστο, μεγαλύτερη βαρύτητα και θα έχουμε μια κατά βάση και δημοκρατική διαδικασία για να ακούγονται αυτοί που θέλουν να βάζουν τα προβλήματα και οι  συμπολίτες μας να ακουστεί η φωνή τους».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.