, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δεν ήθελε να τον φωτογραφήσουν σε αυτό το «πηγαδάκι» ο «γαλάζιος» βουλευτής

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε το περασμένο Σάββατο στην Ύδρα, στην οποία παρευρέθηκαν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Άννα-Μαρία, έδωσαν το «παρών» και δύο βουλευτές της ΝΔ, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου (η οποία είναι και βαφτισιμιά της Άννας-Μαρίας) και ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος όμως δεν πήγε με την ιδιότητα του γραμματέα της ΝΔ, αλλά ως «απλός θνητός», όπως έλεγε.
Με την είσοδό του στον χώρο της εκδήλωσης, φρόντισε να διευκρινίσει μάλιστα ότι είναι «βενιζελικός» και ότι δεν ήθελε να φωτογραφηθεί με τον τέως βασιλιά λόγω… ιδεολογίας.
Φωτογραφίες δεν ήθελε, αλλά έπιασαν μαζί κουβεντούλα σε ένα «πηγαδάκι».
Κατά τα άλλα, η Ύδρα «πλημμύρισε» με σκαφάτους επιχειρηματίες και βιομηχάνους εκείνο το βράδυ για να ακούσουν τον Ιάπωνα δεξιοτέχνη του βιολιού In Mo Yang και τον Αμερικανό Alex Beyer (πιάνο), ενώ παρευρέθηκαν και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κ. Μίχαλος, ο δήμαρχος Ύδρας Γεώργιος Κουκουδάκης και ο Μητροπολίτης Εφραίμ.
Paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.