, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η "γαλάζια" Θεσσαλονικιά που δηλώνει… "άλογο κούρσας"

του Βαγγέλη Στολάκη
Δεν «βλέπει» εκλογές ωστόσο η ίδια αν και όταν γίνουν δηλώνει έτοιμη και…  «άλογο κούρσας».
Ο λόγος για την Θεσσαλονικιά πολιτεύτρια στην Α’ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου η οποία με αφορμή την… ονομαστική της εορτή στις 9 Δεκεμβρίου έκανε το τραπέζι σε δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης που «καλύπτουν» το πολιτικό ρεπορτάζ.
Μεταξύ άλλων η νεαρή και γνωστή δικηγόρος έκανε έναν σύντομο απολογισμό της διετούς ενασχόλησής της με την κεντρική πολιτική σκηνή και είπε ότι «είναι ένα μεγάλο σχολείο».
Η κ. Ευθυμίου σημείωσε επίσης πως πιστεύει ότι η ίδια εκφράζει την ανανέωση της ΝΔ που ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Και η ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμμα φέρνουν στο προσκήνιο την ανανέωση. Το νέο πρέπει να σημαίνει επαγγελματική κατάρτιση, χιλιόμετρα, ένσημα» σημείωσε η κ. Ευθυμίου.
Τόνισε δε με νόημα σε ερώτηση εάν περιμένει εκλογές πως: «Δεν βλέπω εκλογές. Δεν μασάω. Είμαι άλογο κούρσας».
Αναφερόμενη στο ζήτημα των εργασιακών η κ. Ευθυμίου χαρακτήρισε υποχώρηση της κυβέρνησης την αποδοχή του όρου των δανειστών να φύγει το συγκεκριμένο ζήτημα από τον υπουργό, ενώ κάλεσε να κρίνουμε την νέα υπουργό Έφη Αχτσιόγλου όχι για την ηλικία της και για το γεγονός πως είναι γυναίκα αλλά για το γεγονός ότι της λείπει εμπειρία. Είπε επίσης ότι έχει καλή κατάρτιση.
Η κ. Ευθυμίου μεταξύ άλλων παρουσίασε στους δημοσιογράφους και τους στενούς της συνεργάτες. Ο λόγος για την Βάσω Νταή, υπεύθυνη του γραφείου, τον επί χρόνια συνεργάτη του Γιάννη Ιωαννίδη Κώστα Μπαχαράκη, τον συνεργάτη για ζητήματα τύπου και σπουδαστή Κώστα Παντελάτο, την Αλεξάνδρα Τζιόκα και την Χριστίνα Σαμολαδά.
%ce%95%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bc%ce%af%ce%bf%cf%85

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.