, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Θα έκοβα 200 ευρώ από κάθε σύνταξη για εξοπλισμούς»(ΒΙΝΤΕΟ)

«Έχει στρατιωτική ισχύ ο Ερντογάν. Εγώ θα έκανα παραγγελία αεροσκαφών αμέσως. Θα έκοβα και άλλα 200 ευρώ από τις συντάξεις για να εξοπλίσω τις Ένοπλες Δυνάμεις» δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
«Για την Ένωση Κεντρώων το υπέρτατο είναι ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων γιατί εδώ υπάρχει ισορροπία του τρόμου. Είμαι ανήσυχος διότι η Τουρκία απειλεί εκ του ασφαλούς και η Ελλάδα χτενίζεται. Το υπέρτατο πράγμα για τον Τσίπρα είναι να κάθεται στην εξουσία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στο ΣΚΑΪ και πρόσθεσε:
«Ο κ. Καμμένος θα μπορούσε να πάει στον Πρωθυπουργό και να πει χρειάζεται ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ. Ας πεινάμε, χρειαζόμαστε 30 αεροπλάνα πέμπτης γενιάς. Αυτή είναι η απάντηση στον Τούρκο».
Ο κ. Λεβέντης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση εναντίον του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρους της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας «και οι δύο είναι άχρηστοι»

real.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.