, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεοχαρόπουλος: Δεν καταλαβαίνουν και μιλούν για προβοκάτσια

«Τα περί προβοκάτσιας από επίσημα χείλη δείχνουν ότι δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι» τόνισε αναφερόμενος στην επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος στον «Αθήνα 984» και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.
«Οι σφαίρες που ρίφθηκαν ήταν κατά της Δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχαρόπουλος και τόνισε ότι «μπορούσαμε να έχουμε θρηνήσει την ζωή ενός αστυνομικού ενώ έκανε τη δουλειά του».
Ερωτώμενος για το χθεσινό ντιμπέιτ των υποψηφίων για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, ο κ. Θεοχαρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του λέγοντας:
«Ηταν ένα πολύ καλό ντιμπέιτ το οποίο έφερε τη δημοκρατία στο προσκήνιο»  τονίζοντας ότι μόνο ο χώρος της κεντροαριστεράς έχει αποτολμήσει κάτι τόσο δημοκρατικά θεμελιώδες.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι κατά την διάρκεια της τηλεμαχίας, σε αντίθεση με την προηγούμενη που δεν τον ικανοποίησε, εθίγησαν συγκεκριμένα ζητήματα, όπως η προτεραιότητα στην μείωση των υπερβολικών πλεονασμάτων, η φορολόγηση με κλίμακα, η μη ανοχή της διαφθοράς, ο διαχωρισμός κράτους – εκκλησίας και το να τεθεί η ΧΑ εκτός νόμου.
Ο κ. Θεοχαρόπολος αναφέρθηκε και στην κυβερνητική πολιτική λέγοντας ότι “δεν σέβεται το κράτος δικαίου, ενώ υπονομεύει τις ανεξάρτητες αρχές. Επετέθη στην δικαιοσύνη» είπε χαρακτηριστικά.  Κατέληξε, δε, λέγοντας ότι “δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ”.

#Tags: ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.