, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο… μυστικός γάμος του Μυλόπουλου την δεύτερη μέρα του χρόνου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σήμερα γάμος γίνεται! Όχι όμως σε κάποιο περιβόλι όπως λέει το λαϊκό άσμα αλλά στην Μονή Βλατάδων. Εκεί νυμφεύτηκε την περασμένη Δευτέρα την αγαπημένη του ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. και πρώην πρύτανης Γιάννης Μυλόπουλος. Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Προύσης και Ηγούμενος της Μονής της Χάλκης Ελπιδοφόρος. Στο χαρμόσυνο αυτό γεγονός του Μυλόπουλου και της συζύγου του πλέον Ελπίδας Κολοκυθά (Καθηγήτριας του Πολυτεχνείου) βρέθηκαν ελάχιστοι φίλοι και συγγενείς. Μεταξύ αυτών ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Παρασκευόπουλος. Καλεσμένος ήταν και ο υπουργός Μεταφορών και πολιτικός προϊστάμενος του πρώην προέδρου της ΕΡΤ3 Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβρεθεί εξαιτίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Ακολούθησε party… σε μέρος που επίσης κρατήθηκε ως… επτασφράγιστο μυστικό, όπως άλλωστε και ο ίδιος ο γάμος!
(πηγή φωτογραφιών: facebook Γιάννη Μυλόπουλου)
%ce%9c%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82 %ce%9c%cf%85%ce%bb%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%822

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.