, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Συνάντηση Μπουτάρη με στελέχη του κόμματος του Απόστολου Γκλέτσου!

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε χθες Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου κλιμάκιο του κόμματος «Τελεία-Α. Γκλέτσος» με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη.
Το κλιμάκιο με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Σπαθά αποτελούμενο από τον πολιτευτή Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Γκουσμπουνάρη, την πολιτευτή Β΄Θεσσαλονίκης κα Λίτσα Σάτκα, την πολιτευτή Πιερίας κα. Μαρία Νικολαίδου , τον πολιτευτή Χαλκιδικής κ. Γιώργο Ρούσσο και το μέλος κ. Σωτήρη Αργυρόπουλο συναντήθηκε με τον κ Μπουτάρη στο Δημαρχείο της πόλης στο πλαίσιο επισκέψεων σε φορείς και οργανισμούς της Β. Ελλάδος.
Μεταξύ των θεμάτων σχετικά με τα οποία ενημερώθηκε το κλιμάκιο από το Δήμαρχο ήταν και το πρόσφατο θέμα που δημιουργήθηκε στην καθαριότητα-αποκομιδή σκουπιδιών  λόγω της περιορισμένης προμήθειας καυσίμων το οποίο και λύθηκε. Ο κ. Μπουτάρης είπε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος καταφέρνει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του παρόλο που υπάρχει υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση των υπηρεσιών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.