, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ στην πρόσκληση Κουρουμπλή για συμπόρευση;

 
Πρόσκληση στο ΠΑΣΟΚ για συνεργασία απηύθυνε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο ραδιόφωνο North.
Για τη δημιουργία μιας μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης μέσα από μια κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο ο κ. Κουρουμπλής δηλώνοντας ότι «απέναντι στη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού που εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης, οι προσπάθειες που γίνονται θα πρέπει να έχουν ως στόχο τη συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ».
«Είναι ανάγκη να ενωθεί ο χώρος» τόνισε ακόμα ο υπουργός.
Απάντηση ΠΑΣΟΚ
«Η αλεπού στον ύπνο της κοκόρια μαγειρεύει» απάντησε στις δηλώσεις του υπουργού αλλά και «όσους προτείνουν δήθεν συνεργασίες, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει» ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.
«Η δυναμική του ΠΑΣΟΚ είναι πια δεδομένη. Και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στα κινήματα βγαίνουμε πολλαπλά κερδισμένοι. Η δυναμική μας ενισχύεται γιατί ξαναχτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη», τόνισε ο ίδιος.
Μάλιστα πρόσθεσε ότι «αυτοί που προτίμησαν την γλυκιά καρέκλα της εξουσίας τρέχοντας στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όσοι γρατζουνάνε την πόρτα της ΝΔ, θα κριθούν από τον ελληνικό λαό».
 

#Tags: ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.