, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

“Κλείδωσε” το ραντεβού Αλ. Τσίπρα – Π. Καμμένου για αύριο

Όλα έτοιμα φαίνεται πως είναι για το ραντεβού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο για την Τετάρτη το πρωί, μετά τις ραγδαίες πολιτκές εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, το γραφείο του πρωθυπουργού δεν επιβεβαιώνει, αλλά και δεν διαψεύδει ότι η συνάντηση των δύο κυβερνητικών εταίρων θα γίνει το πρωί στο Μαξίμου.

Η συνάντηση είναι αναμενόμενη μετά τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας περί αποχώρησης από την κυβέρνηση, ενώ επίκειται και η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί, ενώ στις 11:00 θα συνεδριάσει και η Εκτελεστική επιτροπή του κόμματος.

Να σημειωθεί ότι οι δύο πολιτικοί αρχηγοί έχουν προγραμματίσει τηλεοπτικές συνεντεύξεις την Τετάρτη το βράδυ, όπου πολύ πιθανόν να σχολιάσουν τις επόμενες κινήσεις ενόψει των πολιτικών εξελίξεων.

Τσίπρας και Καμμένος ανοίγουν τα «χαρτιά» τους… τηλεοπτικά

Μέσω τηλεοπτικών συνεντεύξεων που θα παραχωρήσουν την ίδια ημέρα με διαφορά μιας ώρας, αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους για το μέλλον της κυβερνητικής συνεργασίας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο κυβερνητικός του εταίρος Πάνος Καμμένος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων του Open στις 19:00, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Έλλη Στάη.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσία του πρωθυπουργού στο δελτίο του Open ήταν προγραμματισμένη αρχικά για σήμερα, αλλά τελικά αναβλήθηκε για την Τετάρτη.

Το απόγευμα της Τρίτης έγινε γνωστό ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα εμφανιστεί και αυτός την Τετάρτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, στις 19:55, όπου θα σχολιάσει όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας και θα δώσει απαντήσεις για την στάση των ΑΝΕΛ έναντι της κυβέρνησης, εν όψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη σκοπιανή Βουλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί της Τετάρτης θα συνεδριάσουν τα κορυφαία κομματικά όργανα των ΑΝΕΛ, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Εκτελεστική Επιτροπή, ώστε να καθοριστεί η πορεία αποχώρησης του κόμματος από την κυβέρνηση, ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.