, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αποκλειστικό: Δήλωση του πρώην πρύτανη Αχιλλέα Ζαπράνη-Στηρίζω Παπαμιμίκο για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Τον Ανδρέα Παπαμιμίκο ως τον καταλληλότερο για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης “έδειξε” ο πρώην πρύτανης Αχιλλέας Ζαπράνης μιλώντας αποκλειστικά στην karfitsa.gr. Ο κύριος Ζαπράνης αναγνώρισε ότι υπάρχουν πολύ ικανά στελέχη στις υποψηφιότητες για το δημαρχιακό θώκο που μέχρι τώρα είδαν το φως της δημοσιότητας ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο ο κ. Παπαμιμίκος μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτήν την πρόκληση και μετά την εκλογή του.

 Όσον αφορά στις φήμες που θέλουν τον ίδιο να κατεβαίνει στην κεντρική πολιτική σκηνή ως υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία δήλωσε ότι είναι ένα θέμα που δεν τον απασχολεί αυτή τη στιγμή.

 Δείτε το βίντεο:


Ο κ. Ζαπράνης αναφερόμενος στην ημερίδα με θέμα επενδύοντας στην εκπαίδευση και την καινοτομία στην οποία βρέθηκε προσκεκλημένος υποστήριξε πως η παιδεία χρειάζεται τομές όχι του τύπου τι ώρα θα χτυπάει το πρωί το κουδούνι και αν τα Λατινικά θα φύγουν απ την ύλη αλλά ουσιαστικότερες.
Δείτε το βίντεο:

Ρεπορτάζ: Δέσποινας Κρητικού
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.