, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Γ. Βαρεμένος για Π. Καμμένο: Δεν μπορώ να συλλάβω τη λογική του

Στις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου περί Plan B για τη Συμφωνία των Πρεσπών αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος.
“Όχι απλώς με εξέπληξε αρνητικά, δεν μπορώ να συλλάβω κιόλας τη λογική σχετικά και με τα όσα έγιναν στην Αμερική από την πλευρά του Πάνου Καμμένου, με τον οποίο τίποτα το προσωπικό δεν με χωρίζει”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βαρεμένος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 με τους Άκη Παυλόπουλο και Ελισάβετ Σαλαμάρα. και σημείωσε:
“Στην κρισιμότερη στιγμή της διαπραγμάτευσης, όταν με νύχια και με δόντια προσπαθεί η ηγεσία του γειτονικού κράτους να βρει την πλειοψηφία που χρειάζεται για τη συνταγματική αναθεώρηση, θεωρώ ότι δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας να τίθεται θέμα Plan B… Πάνω από όλα είναι το συμφέρον της χώρας, είναι αδιανόητο να μιλάμε για Plan B, κατά την προσωπική μου άποψη”.
“Αυτό που βλέπω εγώ είναι μία αρνητική χροιά στις εξελίξεις. Εγώ τις έβλεπα να έρχονται γενικότερα στο Σκοπιανό. Δηλαδή, βλέπω μία αντίληψη της δεκαετίας του ‘90 που εκπροσώπησε ο κ. Σαμαράς και είχε ως συνέπεια μία ήττα στην εξωτερική μας πολιτική. Αντί αυτή η αντίληψη να τραβηχτεί στο περιθώριο, βλέπουμε να επανέρχεται στο προσκήνιο με τον ίδιο τον κ. Σαμαρά, ο οποίος προσπαθεί να επιβάλει στην αξιωματική αντιπολίτευση ή και γενικότερα αυτές τις αντιλήψεις, φαίνεται η αντανάκλαση γενικότερα”, ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.