, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γ. Ορφανός: Θα στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον ευαίσθητο χώρο της Υγείας

Κλινικές, εργαστήρια και διοικητικές υπηρεσίες του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.
Από τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, Κωνσταντίνο Δαβράδο, διευθυντές κλινικών, γιατρούς και το υπόλοιπο προσωπικό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας του και τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι για την εξυπηρέτηση των ασθενών, ειδικά κατά τη διάρκεια των εφημεριών, όταν τα περιστατικά είναι πολλά.
Όπως είπε ο κ. Δαβράδος, η επισκεψιμότητα του νοσοκομείου σημειώνει αύξηση κατά περίπου 10% κάθε χρόνο, ωστόσο, όλα τα περιστατικά αντιμετωπίζονται επαρκώς, λόγω της εμπειρίας και της κοινωνικής ευαισθησίας των γιατρών και του υπόλοιπου προσωπικού.
Επίσης, ο κ. Δαβράδος ανέφερε στο Γιώργο Ορφανό ότι το νοσοκομείο έλαβε χρηματοδότηση για ενεργειακή αναβάθμιση, ενώ έγιναν προσλήψεις σε προσωπικό και ενισχύθηκαν οι επικουρικές συνεργασίες.

Ο Γιώργος Ορφανός επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, την Παθολογική κλινική, την Παιδιατρική και την Ορθοπεδική κλινική.
«Είναι πολύ ευαίσθητος ο χώρος της Υγείας και απαιτείται συνεργασία μεταξύ των δημοτικών αρχών και των διοικήσεων των νοσοκομείων. Θα είμαστε πάντα δίπλα σε ό,τι έχουν ανάγκη τα νοσοκομεία και θα στηρίζουμε το έργο τους», τόνισε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.