, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δ. Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση δεν έχει πολιτική νομιμοποίηση στη συνείδηση του λαού

«Ο ελληνικός λαός είναι αυτός που δεν πρέπει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Κουτσούμπας ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ «δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, θα καταψηφίσει και αυτή την κυβέρνηση».

Ο γγ του ΚΚΕ υποστήριξε ότι ακόμη κι αν η κυβέρνηση λάβει ψήφο εμπιστοσύνης, θα διαθέτει μεν πολιτική νομιμοποίηση, με βάση αυτά που ισχύουν στο Σύνταγμα, όμως «δεν έχει πολιτική νομιμοποίηση στη συνείδηση των εργαζομένων, του ελληνικού λαού, με όλες αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές που έχει ακολουθήσει αυτά τα 4 χρόνια».

Τέλος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρθηκε και σε ένα «παζάρι που κατάληξε στην αναζήτηση ψήφου εμπιστοσύνης» ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο, προσθέτοντας ότι «τα παζάρια θα εξακολουθήσουν να γίνονται αυτές τις ημέρες».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.