Ετοιμάζει παρέμβαση ο Καραμανλής;

Όποιος προσέρχεται στο γραφείο που βρίσκεται ο Κώστας Καραμανλής, βλέπει πρώην υπουργούς, βουλευτές, υποψήφιους ευρωβουλευτές, υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους να περιμένουν να τον συναντήσουν.
Όπως είναι φυσικό, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την εκλογική μάχη της επόμενης Κυριακής με τον ίδιο, σύμφωνα με τη Real News, να είναι αισιόδοξος και παράλληλα να στέλνει μήνυμα συστράτευσης για τη μεγάλη νίκη της Ν.Δ.
«Όλοι στρατευμένοι για τη μεγάλη νίκη» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Κώστας Καραμανλής ενόψει των ευρωεκλογών στους συνομιλητές του.
Σύμφωνα με πληροφορίες την Τετάρτη το βράδυ αναμένεται να παρευρεθεί στην ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Αθήνα, όπου κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ακόμα την Παρασκευή θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου θα δώσει το παρών στην ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την οποία θα κλείσει την προεκλογική της εκστρατεία η ΝΔ.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η Real News, ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να έχει συναντήσεις και με τοπικά στελέχη.
Πέρα, όμως από αυτό, κατά πάσα πιθανότητα, πάντα σύμφωνα με τη Real News, τα επόμενα 24ωρο ο Κ. Καραμανλής θα προχωρήσει και σε δημόσια παρέμβαση, στέλνοντας το δικό του μήνυμα σε όλους τους πολίτες λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 26ης Μαΐου.
Εξάλλου, είναι κοινώς αποδεκτά ότι ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει το δημοφιλέστερο πρόσωπο της κεντροδεξιάς παράταξης ενώ αποδεικνύει πως μπορεί να συσπειρώσει πρόσωπα και καταστάσεις.