, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Καταδικάζει ο Γ.Ορφανός την επίθεση στο προεκλογικό κέντρο του Ζέρβα

Καταδικάζει τις επιθέσεις που δέχονται από χθες τα εκλογικά κέντρα των συνυποψήφιων, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός.

Μέσα από ανάρτηση στα social media τονίζει πως «ως συνδυασμός  «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» επαναλαμβάνουμε ότι από την επομένη των εκλογών, έχοντας την ψήφο των συμπολιτών μας, θα συνεργαστούμε με τον αποτελεσματικότερο τρόπο με όλους τους αρμόδιους φορείς, με στόχο μία πιο ασφαλή πόλη».
Υπενθυμίζεται πως χθες βανδαλισμοί σημειώθηκαν στα εκλογικά κέντρα της Κατερίνας Νοτοπούλου και του Νίκου Ταχιάου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Ορφανού:
Δυστυχώς, οι επιθέσεις σε προεκλογικά κέντρα συνυποψήφιων μου και η καταγραφή συνθημάτων στήριξης προς το πρόσωπο ενός φυλακισμένου τρομοκράτη συνεχίζονται, αυτή τη φορά εναντίον του προεκλογικού κέντρου του κ. Ζέρβα. Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζω απερίφραστα τις επιθέσεις αυτές. Είναι επίσης αυτονόητο ότι κάθε δημοκράτης πολίτης στηρίζει και προστατεύει την ανεξαρτησία της ελληνικής Δικαιοσύνης. Επιπροσθέτως, από την πλευρά μας, ως συνδυασμός «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» επαναλαμβάνουμε ότι από την επομένη των εκλογών, έχοντας την ψήφο των συμπολιτών μας, θα συνεργαστούμε με τον αποτελεσματικότερο τρόπο με όλους τους αρμόδιους φορείς, με στόχο μία πιο ασφαλή πόλη.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.