, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Κ. Ζέρβας: Δεν έχει νόημα να φωτογραφίζεσαι το πρωί δίπλα στους συρμούς και το βράδυ αυτοί να βανδαλίζονται

Τον βανδαλισμό των συρμών του Μετρό σχολιάζει με δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού “ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη”, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στη δήλωσή του ο κ. Ζέρβας αναφέρει τα εξής:
“Είναι απορίας άξιο πως μέσα σε λίγα 24ώρα, περάσαμε από τον εορτασμό της άφιξης των νέων συρμών του μετρό, στον πρώτο βανδαλισμό τους. Αυτό συμβαίνει όταν επικρατεί ανομία, αδιαφορία και προχειρότητα. Ο βανδαλισμός των συρμών του μετρό έγινε είτε από λίγους που είχαν πολύ χρόνο, είτε από πολλούς που έδρασαν γρήγορα.
Σε κάθε περίπτωση οι ευθύνες των αρμοδίων παραμένουν οι ίδιες καθώς ο χώρος υποτίθεται πως ήταν φυλασσόμενος. Όλη πόλη χάρηκε με την άφιξη των συρμών. Ορισμένοι όμως που έσπευσαν περιχαρείς να εκμεταλλευτούν κομματικά και εκλογικά το γεγονός, χωρίς να διασφαλίσουν τα στοιχειώδη είναι έκθετοι. Διότι δεν έχει νόημα να φωτογραφίζεσαι το πρωί δίπλα στους συρμούς και το βράδυ μόλις πέσουν τα φώτα, η περιουσία του ελληνικού λαού και των Θεσσαλονικέων να παραμένει αφύλακτη και να γίνεται έρμαιο στις διαθέσεις ορισμένων. Σημασία έχει να σχεδιάζεις, να υλοποιείς, να διαφυλάσσεις την δημόσια περιουσία”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.