, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ν. Ταχιάος: Η δική μου Θεσσαλονίκη είναι υψηλών στόχων και μεγάλων φιλοδοξιών

«Έχει μεγάλη σημασία οι Θεσσαλονικείς να καταλάβουν πόσο πολύ σημαντικό είναι να δώσουν δύναμη, στο Α’ γύρο των εκλογών, στο δήμαρχο που φαίνεται ότι θα εκλεγεί» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ εξηγώντας ότι μόνο έτσι μπορούν να λυθούν τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και ζητήματα που αφορούν στο μέλλον της πόλης. «Η δική μου Θεσσαλονίκη είναι υψηλών στόχων και μεγάλων φιλοδοξιών. Θέλω τις περισσότερες δυνατές ψήφους που θα μου επιτρέψουν να διοικήσω και να κάνω πράξη το σχέδιό μου», είπε χαρακτηριστικά.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» επεσήμανε ότι θα δώσει μια μάχη με πολιτικά χαρακτηριστικά, «τιμωρώντας» αυτούς που ευθύνονται για την κατάντια της πόλης. «Θα σας περιγράψω παραστατικά ποια είναι η κατάσταση σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Είναι η εικόνα της ακινησίας πάνω στις ράγες του μετρό όπου χαριεντίζονται τέσσερις άνθρωποι, μια οικογένεια. Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Η πόλη είναι σε ακινησία και αυτό έχει την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε και συμπλήρωσε ότι αν η κα Νοτοπούλου δεν περάσει στο Β’ γύρο των εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ θα νιώσει μισός δυνητικός νικητής, ως ρυθμιστής της εκλογής.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.