, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ν. Ταχιάος: Η καλύτερη δημοσκόπηση είναι η ανταπόκριση των πολιτών. Νιώθω την αγάπη του κόσμου

«Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι θα εκλεγώ.  Η καλύτερη δημοσκόπηση όμως, είναι η ανταπόκριση των πολιτών.  Νιώθω την αγάπη του κόσμου. Οι δημότες αγκάλιασαν την υποψηφιότητά μου. Το διαπιστώνω κάθε μέρα καθώς βρίσκομαι στις γειτονιές της πόλης» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, σε συνέντευξή του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ F.M. σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και τον φέρουν να προηγείται στην πρόθεση ψήφου των Θεσσαλονικέων.
Ο Νίκος Ταχιάος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στην σύνθεση του επόμενου δημοτικού συμβουλίου ως αποτέλεσμα της απλής αναλογικής, επισημαίνοντας πως «είναι κρίσιμο, οι Θεσσαλονικείς να δώσουν από την πρώτη  Κυριακή δύναμη με την ψήφο τους, στον συνδυασμό που προηγείται. Έχω κάνει ένα ψηφοδέλτιο πολύ ευρύ, με εξαιρετικούς ανθρώπους, που μπορούν να συμμετάσχουν με αξιοπιστία και ήθος στη διοίκηση του δήμου. Καλώ τους Θεσσαλονικείς να τους ψηφίσουν».
Αναφερόμενος στα χαρακτηριστικά της αναμέτρησης για το δήμο Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος δήμαρχος υπογράμμισε ότι η αναμέτρηση των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι και πολιτικό ζήτημα. «Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει με απίστευτο θράσος την Θεσσαλονίκη. Η εικόνα αυτή με την οικογενειακή φωτογραφία στα βαγόνια του ΜΕΤΡΟ, είναι μια αστειότητα. Στη Θεσσαλονίκη ζούμε συνέχεια ένα νούμερο μιας κακόγουστης επιθεώρησης» είπε και τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ηττηθεί και για να γίνει αυτό,πρέπει η αντιπαράθεση μαζί του να είναι μετωπική. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ, νιώσει ότι μεταξύ πρώτου και δευτέρου γύρου μπορεί να γίνει ρυθμιστής του εκλογικού αποτελέσματος, θα είναι μισός νικητής».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.