, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ν. Ταχιάος: Ο Δήμος Θεσσαλονίκης οφείλει να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τριανδρία

Στις γειτονιές της Τριανδρίας βρέθηκε το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος μαζί με υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα».
Επισκέφθηκαν την αγορά της Τριανδρίας, τα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας, τη Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών και τη λαϊκή αγορά της περιοχής.
Κάτοικοι, επαγγελματίες και εργαζόμενοι υποδέχτηκαν θερμά τον επικεφαλής και τα μέλη του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» και αναφέρθηκαν σε προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή. Μίλησαν για μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν στον τομέα της καθαριότητας, της ασφάλειας και σε έργα υποδομής.
«Η Τριανδρία είναι μια από τις γειτονιές που αποτελούν την καρδιά της Θεσσαλονίκης. Κουβαλάει ένα βαρύ φορτίο. Ο Δήμος οφείλει να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Δεσμεύομαι πως  εφόσον εκλεγώ δήμαρχος, η περιοχή θα έχει την φροντίδα που της αξίζει», επεσήμανε.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ΚΕΠ, ο Νίκος Ταχιάος επεσήμανε ότι «τα βήματα προς την ηλεκτρονική διακυβέρνηση είναι ισχνά και δειλά». Εξήγησε ότι «αυτό το θέμα δεν αφορά πρωτίστως τους δήμους αλλά την έλλειψη διάθεσης και την αδυναμία του κράτους να προχωρήσει σε αποκέντρωση». Συμπλήρωσε ότι οι πολίτες δεν έχουν εξοικειωθεί πολύ με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την τεχνολογία και συμπλήρωσε ότι «ο δήμος θα μπορούσε να προσφέρει προς αυτήν την κατεύθυνση, κάνοντας μια ενημερωτική καμπάνια».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.