, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι… προληπτικές προσαγωγές για να αποτραπεί «κράξιμο» σε υπουργό και βουλευτές!

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια προκάλεσε η καταγγελία πως η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε 16 προληπτικές προσαγωγές στα Γιαννιτσά πριν από την εκδήλωση στην οποία θα παρίσταντο ο υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη και Ιωάννης Σηφάκης.

Οι τρεις κυβερνητικοί θα έδιναν το «παρών» σε εκδήλωση για τη μνήμη της αγωνίστριας της Δημοκρατίας Ουρανίας Νιζαμίδου.

Όπως κατήγγειλαν οι πολίτες που προσήχθησαν, τους προσήγαγαν άνδρες με πολιτικά και στη συνέχεια τους είχαν κλεισμένους και υπό αστυνομική επιτήρηση για περισσότερους από 2,5 ώρες στο ΑΤ Γιαννιτσών.

Σε μήνυση που υπέβαλαν στη συνέχεια αναφέρουν ότι «με την άφιξη μας στο Αστυνομικό τμήμα Γιαννιτσών πληροφορηθήκαμε ότι έλαβε χώρα προσαγωγή μας για προληπτικούς λόγους εν όψει της εκδήλωσης με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη, η οποία δεν θα έληγε χωρίς την αναχώρηση αυτού από τα Γιαννιτσά και ότι οι αστυνομικοί που μας προσήγαγαν εκτελούσαν όπως μας δήλωσαν (αορίστως) εντολές ανωτέρων, πέραν των ορίων του Α.Τ Γιαννιτσών, χωρίς αυτοί να κατονομαστούν».

Πηγή: Paraskhnio.gr

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.