, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, βασικός άξονας της συζήτησης ήταν η ολοκλήρωση της αυριανής διαδικασίας στην Ολομέλεια της Βουλής για τη συνταγματική αναθεώρηση και η ψήφισή της, όπως και την προηγούμενη φορά.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρξε σύνοψη από τα μέλη της, που κατατείνει στην ολοκλήρωση της διαδικασίας, στο πλαίσιο της προοδευτικής συνταγματικής αναθεώρησης.

Κατά τη συνεδρίαση τοποθετήθηκαν τριάντα μέλη, ενώ η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και εκτιμάται ότι δεν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην αυριανή, δεύτερη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση στην Ολομέλεια.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, μιλώντας για την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα, είπε ότι οι προτάσεις δεν έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγών από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων που έχει συσταθεί για το θέμα.

#Tags: ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.