, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στ. Αραχωβίτης για αγρότες: Τα προβλήματα λύνονται με διάλογο

Την 11η Zootechnia επισκέφτηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, ενώ στη συνέχεια έκανε και τις καθιερωμένες δηλώσεις.

Ο κ. Αραχωβίτης, με αφορμή την αγροτοκτηνοτροφική έκθεση στη Θεσσαλονίκη, μίλησε με ιδιοκτήτες και εκπροσώπους αγροτικών εταιρειών και επιχειρήσεων, με τον ίδιο να τονίζει την ανάγκη στήριξης των αγροτοκτηνοτροφικών και γαλακτοβιομηχανικών επιχειρήσεων από τους Έλληνες καταναλωτές.

Επίσης, ο υπουργός εξέφρασε την απορία του προς τους δημοσιογράφους για το ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη συνάντηση με τους αγρότες, ώστε να τον ενημερώσουν για τα νέα αιτήματά τους, ενώ υποστήριξε ότι “τα προβλήματα λύνονται με διάλογο”.

Ο κ. Αραχωβίτης δεν άφησε ασχολίαστες και τις ποινικές διώξεις τον αγροτών, λέγοντας ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί ανεξάρτητα και ότι κάποιοι “προσπαθούν να ταυτίσουν τις αποφάσεις της δικαιοσύνης με την κυβέρνηση”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.