, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΣΥΡΙΖΑ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ…γένους Θηλυκού

 
 
 
Του Χρήστου Γιαννούλη
Δημοσιογράφου ΕΡΤ3 – Υποψήφιου Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
 
 
Το σημείωμα αυτό απευθύνετε σε όσους και κυρίως σε όσες  έχουν ευαισθησία. Αυτή την ευαισθησία που πυροδότησε τον δυναμισμό που απαιτήθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια -της βαθιάς κρίσης που ζήσαμε- να σταθούν και να στηρίξουν τα σπίτια, τις οικογένειες, τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τις επιχειρήσεις, τον πολιτισμό.
Το κείμενο αυτό απευθύνετε σε εσάς τις γυναίκες. Σε εσάς που σταθήκατε με αξιοπρέπεια απέναντι στα χιλιάδες προβλήματα που έφερε η κρίση και τα τελευταία 4 χρόνια είδατε τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα ή σίγουρα να γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια με ορατά αποτελέσματα για σημαντικές βελτιώσεις που συνεχίζονται.
Είδατε να ομαλοποιείται η κατάσταση στα σχολεία και στα νοσοκομεία,  να επιστρέφουν τα επιδόματα για τα παιδιά σας, είδατε να μπαίνουν οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά σας, είδατε να γίνετε νόμος τους κράτους η αναδοχή και η υιοθεσία με γρήγορες και διαφανείς διαδικασίες, είδατε να γίνεται νόμος το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, να σβήνουν οι αδικίες για τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, είδατε να δημιουργούνται νέα σχολεία για την ειδική αγωγή.  Εσείς είστε αυτές που στηρίξατε και στηρίζετε τον πυρήνα της οικογένειας και της κοινωνίας μας. Εσείς είστε  αυτές που αποφασίζουν για την ζωή τους. Εσείς είστε το προοδευτικό, το ανοιχτόμυαλο  κομμάτι της κοινωνίας.
Η προσπάθεια μου, η συλλογική μας προσπάθεια δεν χαϊδεύει επιμέρους εκλογικά σώματα. Είναι η αλήθεια, η αλήθεια μας που θέτει πολιτικές προτεραιότητες και αξίες που μας συνοδεύουν από την ημέρα που γεννηθήκαμε.
Σας ζητάμε την στήριξη σας με μία πολύ σοβαρή απόφαση όπως η ψήφος σας. Επιλέγοντας το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και κρίνοντας ταυτόχρονα ότι χρειάζεται και μία δραστική ανανέωση στα πρόσωπα που θα επιλέξετε με τον σταυρό σας, ενισχύουμε την ελπίδα ότι στις επόμενες γενιές θα παραδώσουμε μία καλύτερη Ελλάδα από αυτή που παραλάβαμε εμείς.
Ας μη γυρίσουμε πίσω. Ας κοιτάξουμε μπροστά.
 
 
 

  • Από την έντυπη έκδοση

#Tags: ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.