, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα «καρφιά» του Π. Σκουρλέτη για την υπόθεση Πετσίτη!

Αιχμές άφησε ο Πάνος Σκουρλέτης, ζητώντας τη διαλεύκανση της υπόθεσης Πετσίτη τονίζοντας ότι όλα είναι προς διερεύνηση.
Συγκεκριμένα σε ερώτηση για τον Μανώλη Πετσίτη, ο Πάνος Σκουρλέτης απάντησε σε συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών»: «Σίγουρα τον έχει πάρει κάπου το μάτι μου» και «γνωρίζω αυτό που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Παππάς για τη φιλική σχέση που είχαν στην Καισαριανή».
«Από εκεί και πέρα όλα είναι προς διερεύνηση. Ο κόσμος επειδή έχει περάσει όλα τα προηγούμενα, όταν υπάρχει έστω και η παραμικρή σκιά τέτοιων πρακτικών, θέλει να δοθούν απαντήσεις», δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτό λοιπόν πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι έχουμε δημόσια αξιώματα», συμπλήρωσε με νόημα ο Πάνος Σκουρλέτης. «Με αυτή την έννοια θεωρώ ότι είναι σε θετική κατεύθυνση οι τοποθετήσεις της κυβέρνησης που θέλουν να διευκολύνουν την οποιαδήποτε συζήτηση», πρόσθεσε.
«Μετά τον κ. Τζανακόπουλο που κράτησε αποστάσεις για τις σκοτεινές σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Μανώλη Πετσίτη, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ζητεί πια δημόσια τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης», σημειώνει η ΝΔ.
«Το ερώτημα παραμένει και θα το θέτουμε μέχρι να το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας: Σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε ο Πετσίτης από υπόδικους επιχειρηματίες και τα παράνομα χρήματα που του έστελνε από την Κύπρο ο Αρτεμίου;» σημειώνει η ανακοίνωση του κόμματος.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.