, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Α. Γεωργιάδης: Κανένας παραγωγός δε θα χάσει την άδειά του στις λαϊκές αγορές

Σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη, αδειοδοτική κάλυψη στο σύνολο των παραγωγών και εμπόρων λαϊκών αγορών θα παρέχει το νέο θεσμικό πλαίσιο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου, απάντησε στη Βουλή, πως βούληση της κυβέρνησης είναι να μη μείνει ούτε ένας άνθρωπος που βιοπορίζεται από τις λαϊκές αγορές χωρίς άδεια.

«Αν για λόγους διοικητικής κωλυσιεργίας κάποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την άδειά τους, θέλω να είναι ήρεμοι, δεν θα αφήσουμε κανέναν. Η παράταση αυτή δεν θα είναι επ’ άπειρον και αφορμή να μην εφαρμοστεί όμως ο νόμος», ανέφερε ο υπουργός.

Ο ίδιος, πρόσθεσε: «Έχω συνάντηση με τους εκπροσώπους των παραγωγών και εφόσον ισχύει αυτό που λέτε για τις άδειες, θα παρέμβω με εγκύκλιο και δημόσια και αν χρειαστεί μεγαλύτερη παράταση θα το θεωρούσα εύλογο να φτάσουμε μέχρι τέλος του χρόνου. Μην ανησυχεί ούτε ένας, αν χρειαστεί να νομοθετήσω για έναν παραγωγό που για διοικητικό λάθος έχασε την άδειά του θα το κάνω».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.