04:25, Σάββατο
28 Μαΐου 2022

Α. Λοβέρδος για χειρισμό κακοκαιρίας: Έσπασαν τα μούτρα τους

Σκληρή κριτική για τον χειρισμό της κακοκαιρίας άσκησε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη.

Ο κ. Λοβέρδος έκανε λόγο για παταγώδη αποτυχία και πανωλεθρία.

«Δύο διαπιστώσεις. Πλήρης αποτυχία του διοικητικού συστήματος της χώρας. Επαναδιάταξη των κυβερνητικών δυνάμεων για τον έλεγχο και τη διεύθυνση της χώρας έγινε το καλοκαίρι και απέτυχε παταγωδώς στο πρώτο κρίσιμο θέμα που παρουσιάστηκε στις αρμοδιότητες αυτές. Παταγωδώς, θα μιλούσα άνετα για πανωλεθρία», είπε ο κ. Λοβέρδος.

Όπως εξήγησε, «είχαμε έναν κρατικό μηχανισμό που το περίμενε και ενώ το περίμενε, δεν φρόντισε να δώσει τις κατάλληλες εντολές».

«Ενώ τα περίμεναν όλα αυτά και συνεδρίαζαν καλού καιρού, τελικά ήρθαν τα γεγονότα κακού καιρού. Νομίζω ότι να μετατίθεται οι ευθύνες από τον ένα στον άλλο, από την κυβέρνηση στην Αττική Οδό και τούμπαλιν, εμένα προσωπικά να απωθεί απολύτως», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος, σημειώνοντας πως «στο πρώτο μεγάλο συμβάν, το οποίο περίμεναν, έσπασαν τα μούτρα τους και άρχισαν ένα ράλι μετάθεσης ευθυνών».