, Παρασκευή
14 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Α. Σκέρτσος: Κοσμογονία μεγάλων έργων στη Θεσσαλονίκη

Επίσκεψη στην Ισραηλιτική Κοινότητα της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος. Με την επίσκεψη αυτή, ο κ. Σκέρτσος άρχισε την περιοδεία του στην πόλη.

Στην συζήτηση του με τον πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας, Δαυίδ Σαλτιέλ, ο υπουργός Επικρατείας χαρακτήρισε την ανέγερση του Μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη ως πολύ σημαντικό έργο και «μουσειακό φάρο» για την ευρύτερη περιοχή. Ο ίδιος επισήμανε ακόμα ότι η Ισραηλιτική Κοινότητα είναι εξέχουσας σημασίας για τη Θεσσαλονίκη, όπως επίσης και για τη δημοκρατία.

Παράλληλα, ο κ. Σκέρτσος υπογράμμισε την ανάγκη να ενημερώνονται οι πολίτες σε τακτά χρονικά διαστήματα από τους φορείς για την πληθώρα των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε οι ίδιοι να αισθάνονται συμμέτοχοι στα έργα που υλοποιούνται. «Στη Θεσσαλονίκη συντελείται μια μικρή κοσμογονία όσον αφορά στην ωρίμανση των μεγάλων έργων. Οι πολίτες πρέπει να είναι ενήμεροι και να αντιληφθούν τα χρονοδιαγράμματα για την υλοποίησή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.