, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Άδ. Γεωργιάδης: Ο Πολάκης κάνει bullying κατά των δικαστών στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στην πολύκροτη υπόθεση του του ΚΕΕΛΠΝΟ καταλογίζοντας bullyng από τον βουλευτή του ΣΥΡΙ.ΖΑ Παύλο Πολάκη κατά των δικαστών της δίκης.

H ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Παύλο Πολάκη:

«Από την πρώτη μέρα πριν από χρόνια ο @pavpol2222 ξεκίνησε το bullying κατά εμού αρχικά (που δεν πιάνει), μετά κατά των υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ (που δεν έπιασε και για αυτό τους απέλυσε ο αχρείος) για να επιτύχει αυτό που θέλει ήτοι να με βάλει Φυλακή και να σπιλώσει την Τιμή και την Υπόληψη μου. Τρώει όμως απανωτά το ένα χαστούκι πίσω από το άλλο, εγώ για τη Novartis ούτε καν κατηγορήθηκα παρά το στήσιμο, ο @stamatispoulis έχει αθωωθεί από όλες τις άλλες κατηγορίες και αντιθέτως έχει αυτός καταδικάσει τον Πολάκη και Αστικά και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όλοι όσοι κατηγόρησε για τα media αρχειοθετήθηκαν και το δήθεν τότε μέγα σκάνδαλο αποδείχθηκε ανύπαρκτο.

Τώρα που η τελευταία -στην ουσία – Δίκη είναι εν εξελίξει και έχει σχεδόν τελειώσει, επειδή αισθάνεται ότι πάλι δεν πάνε τα πράγματα όπως τα θέλει, κάνει από χθες μία αντικανονική δικονομικά κίνηση και ζητά να κληθεί ο ιδιος ως μάρτυρας, καίτοι ο ίδιος δεν δύναται να έχει πραγματική γνώση των περιστατικών, αφού τότε δεν ήταν καν εκεί αλλά μόνον μετά άρχισε τις συκοφαντίες και την λάσπη.

Προσωπικά δεν έχω καμμία αντίρρηση να έρθει και μάλιστα έχω προσφερθεί να εξεταστώ κατ´αντιπαράσταση μαζί του εάν το Δικαστήριο δεχθεί να τον καλέσει. Όμως διαβάζοντας την αίτηση που κατέθεσε -και σας παρουσιάζω- αντιλαμβάνομαι ότι δεν τον νοιάζει να καταθέσει την Αλήθεια αλλά να κάνει bullying αυτή τη φορά κατά των Δικαστών που δικάζουν την υπόθεση.

Ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί την Έδρα του Δικαστηρίου ότι έχει διαπράξει Παράβαση Καθήκοντος που δεν τον κάλεσαν μόνοι τους (σε κανένα στάδιο της διαδικασίας δεν είχε προσκληθεί καθώς δεν προβλέπεται δικονομικά αλλά που να τα καταλάβει αυτός αυτά…) και ότι πρακτικά οι Δικαστές και ο Εισαγγελεύς συμμετέχουν σε προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης. Οι ίδιες απειλές που έκανε σε μένα, στους υπαλλήλους και στους μάρτυρες τώρα συνεχίζονται κατά των Δικαστών.

Αυτό το επισημαίνω για να καταλάβουν όλοι οι Δημοκρατικοί Συμπολίτες μου από τί είδους ανθρώπους γλιτώσαμε το 2019 και πόσο μεγάλος τελικά ήταν ο κίνδυνος για την Δημοκρατία και τους Θεσμούς μας. Όλες οι απειλές τους για την ανάγκη να απολυθούν όλοι οι δικαστές έτσι ώστε να προσλάβουν νέους «δικούς τους» στις θέσεις τους, για να κλείσουν τους αντιπάλους τους στην Φυλακή, δεν είναι λόγια του αέρα αλλά η πραγματική τους επιθυμία και πρόθεση.

Διαβάστε την αίτηση του, πώς στοχοποιεί ονομαστικά τους Δικαστές της Έδρας για να τους εκφοβίσει και να τους απειλήσει και αναλογιστείτε ότι αυτός ο άνθρωπος υπήρξε μέλος της Εκτελεστικής Εξουσίας και τί σήμαινε αυτό για τους υφισταμένους του. Έχω πλήρη και απόλυτη Εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και δεν φοβάμαι ότι έντιμοι Δικαστές θα φοβούνταν ποτέ από τέτοιες απειλές ενός άξεστου, αγενούς φασιστοειδούς αλλά ανεβάζω αυτή την ανάρτηση για να αντιληφθούν οι συμπολίτες μου με ποιον και γιατί τα έβαλα όλα αυτά τα χρόνια είς γνώσιν μου ότι φθείρομαι πολιτικά από την ενασχόληση μου με αυτόν, αλλά για το καλό της Δημοκρατίας μας και μόνον κάποιος έπρεπε να δείξει ότι δεν φοβάται τις απειλές του!».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.