, Δευτέρα
27 Μαΐου 2024

search icon search icon

Άδ. Γεωργιάδης: To 1% είναι αυτοί που διαμαρτύρονται για τα απογευματινά χειρουργεία (Video)

«Aυτοί που διαμαρτύρονται για τα απογευματινά χειρουργεία είναι το 1%» δήλωσε το πρωί της Τρίτης στην ΕΡΤ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γωεργιάδης.

«Δεν διαμαρτύρονται όλοι. Διαμαρτύρεται το 1%. Είναι δυνατόν να διαμαρτύρονται όλοι και όλα τα νοσοκομεία να κάνουν απογευματινά χειρουργεία; Ο υπουργός χειρουργεί το απόγευμα, εγώ πάω και κάνω επεμβάσεις;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Όπως εξήγησε με τα απογευματινά χειρουργεία «δίνουμε το δικαίωμα της επιλογής σε όποιον γιατρό, αναισθησιολόγο και νοσηλευτή θέλει να πάει να κάνει επέμβαση το απόγευμα και δίνουμε το δικαίωμα της επιλογής σε όποιον ασθενή θέλει να πάει να κάνει χειρουργείο το απόγευμα».

«Ούτε λέμε σε κανέναν γιατρό πήγαινε κάνε υποχρεωτικά απογευματινά χειρουργεία, ούτε λέμε σε κανένα ασθενή πήγαινε υποχρεωτικά και πλήρωσε. Όλοι όσοι φωνάζουν, φωνάζουν για να μου πουν “πρέπει να το απαγορεύεις”. Εμένα με κατηγορούν γιατί τους δίνω ελευθερία. Αυτοί που φωνάζουν είναι αυτοί που θέλουν απαγόρευση. Όποιος θέλει θα πάει, όποιος δεν θέλει δεν θα πάει. Τόσο απλά» συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.