10:09, Παρασκευή
19 Αυγούστου 2022

«Αν ήμουν εγώ Πρόεδρος της ΝΔ, ο Άδωνις δεν θα ήταν αντιπρόεδρος»

ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Συνέντευξη με αιχμές από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, για την αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ, για τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και για τις… συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες.
Ο κ. Τζιτζικώστας σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha είπε ότι η ΝΔ θα έπρεπε πρώτα να παρουσιάσει ένα συγκροτημένο, αξιόπιστο και εφαρμόσιμο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση στους πολίτες και μετά να ζητήσει εκλογές. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν θα ήθελα με τίποτα να δω τη ΝΔ να φοράει τα ρούχα του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν αντιπολίτευση».
Για τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνη Γεωργιάδη, επισήμανε ότι αν ήταν ο ίδιος πρόεδρος του κόμματος δεν θα τον έκανε αντιπρόεδρο, σημειώνοντας μάλιστα ότι έχει τεράστιες διαφορές μαζί του και ιδεολογικές και στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται.
Όσο για τη φημολογία που υπήρξε πριν από το συνέδριο της ΝΔ ότι είχε συμφωνήσει με τον κ. Μητσοτάκη να αναλάβει αντιπροεδρία του κόμματος, κάτι που δεν έγινε, τη διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας μάλιστα ότι πολύ δύσκολα είναι συμβατές οι ιδιότητες του περιφερειάρχη και του αντιπροέδρου της ΝΔ.
Απέκλεισε μάλιστα κάθε ενδεχόμενο να μεταπηδήσει σε άλλο κόμμα ή να δημιουργήσει δικό του, λέγοντας και πάλι: «Η ΝΔ είναι το σπίτι μου…».
Διαβάστε τη συνέχεια paraskhnio.gr